Web Dizajn

PCCOM se bavi izradom web strana, redizajnom već postojećih, SEO optimizacijom (optimizacija sajtova za sve veće pretraživače - Google, Yahoo, Bing i dr.), kao i održavanjem web sajtova.

Obzirom da su promene u oblasti web dizajna i web razvoja veoma dinamične, nastojimo da ispratimo sve veće promene kako bismo našim klijentima mogli da ponudimo najbolja i najkvalitetnija rešenja.

Od pokretanja, pa do završetka svakog projekta, ceo naš tim aktivno učestvuje sa klijentom u planiranju i osmišlajvanju najboljeg rešenja, kako u funkcionalnom, tako i u estetskom smislu,

Mnoge klijente privlači ta činjenica da nudimo kompletnu uslugu, od dizajna logoa, preko web dizajna i programiranja, do hostinga i održavanja sajta. To znači da ne morate gubiti vreme i lutati od jedne firme do druge, kako biste dobili rezultat. Sa nama dobijate u potpunosti gotov i kvalitetan proizvod.

Sedam koraka do uspešne internet prezentacije:

  • Analiza
  • Specifikacija zahteva
  • Dizajn i razvoj
  • Prikupljanje materijala
  • Testiranje
  • Promocija
  • Održavanje i ažuriranje
U našem portfoliu možete videti prikaz sajtova koje smo izradili za naše klijente ili u čijoj izradi smo učestvovali.

Veliki broj postojećih sajtova je u potpunosti beskoristan, jer nije vidljiv za web pretraživače. Glavni uzrok ovog problema, je taj što nije dobro ili uopšte urađena optimizacija sajta, te i pored funkcionalnosti sajta ili lepog diziajna, Vaš sajt će videti samo nekolicina ljudi kojima ste dali adresu. Gledajući statisiku, najveći broj posetioca sajtova dolazi upravo preko pretraživača, te zato obraćamo posebnu pažnju na SEO optimizaciju.

Ukoliko još uvek nemate prezentaciju svoje firme na internetu ili ste nezadovoljni posotjećom iz bilo kog razloga, možete nas kontaktirati putem e-maila,

Ako imate ideju za Vaš novi sajt, možete popuniti online formular za inicijalnu procenu projekta.